liofilizuotų vaisių batonėliai

Tai šaltyje džiovintų vaisių ir uogų batonėliai. Unikalus skonis atkeliauja išskirtinai iš šviežių natūralių vaisių. 100 gramų šio produkto gamybai sunaudojama 250 g šviežių vaisių. FRUPP batonėliuose yra tik 35-44 kcal, todėl jie yra puiki alternatyva kaloringiems saldumynams.

Batonėliai yra be glitimo, druskos, riebalų ir pridėtinio rafinuoto cukraus. Nėra papildomų skonio stipriklių, dažiklių – tai skanus ir sveikas vaisių užkandis!

Ar žinote, kuo skiriasi įprastas vaisių džiovinimas nuo liofilizavimo (džiovinimo šaltyje)? Įprastai džiovinant vaisius, juose lieka daugiau vandens, todėl jie nėra patvarūs ilgam laikymui. Liofilizacija, kai džiovinama užšaldant žemoje temperatūroje, yra laikoma vienu pažangiausių būdų siekiant pailginti produktų laikymo trukmę ir išsaugoti vitaminus, fermentus, maistines medžiagas, skonines bei aromatines savybes.

Rodomi visi rezultatai: 6

Pirkinių krepšelis