Taip, kviečiame atvykite į mūsų fizinę parduotuvę Vilniuje (Jonažolių g. 3). Papasakosime plačiau apie gaminius ir galėsite nusipirkę porciją jaukiai paragauti vietoje. Taip pat turėsite progą paragauti ir šviežių mūsų padažų bei išsirinkti labiausiai tinkantį ir patinkantį.
Darydami užsakymą palikite pastabą, kada norėtumėte gauti gaminį. Susisieksime ir suderinsime visas pristatymo detales.
Iš anksto galite ne tik tortą užsisakykite. Rekomenduojame iš anksto susidėlioti visą šventinį meniu, kad svarbią dieną neužtruktumėte virtuvėje!
Koldūnai, virtiniai, šaltanosiai skiriasi dydžiu, forma ir įdaru. Yra daug ir įvairių tešlos užsukimo būdų, tačiau bet kuris koldūnas turėtų būti vieno kąsnio, valgomas šaukštu, neturėtų būti sausas ar sprangus, ne per stora ir ne per plona tešla turi išlaikyti įdarą verdant. O ravioliai yra klasikinės itališkos virtuvės patiekalas, kuris nuo koldūnų skiriasi savo forma ir įdarais. Ravioliai plokštesni, gražios kvadratinės formos su banguotu kraštu. Taip pat šiek tiek skiriasi ir raviolių tešla, ji yra kiek kietesnė nei tradicinė makaronų tešla. Kietumą jai suteikia naudojami semola miltai ir kiaušiniai. Pavyzdžiui, „Virsi tu“ raviolių gamyboje vienai tešlos porcijai sunaudojame 4-5 kiaušinius, priklausomai nuo jų dydžio.
Tai yra itališki kietųjų kviečių ypač grūdėti miltai, išsiskiriantys ryškesniu grūdelių dydžiu (panašiai kaip manai), ypatingu aromatu ir gelsva spalva, kuri persiduoda ir iš jų gaminamiems produktams. Svarbu paminėti, kad dėl tokios malimo formos grūdas išlaiko daugiau maistingųjų medžiagų.
„Virsi tu“ produkcija gaminama naudojant aukščiausios rūšies itališkus miltus, kuriuos perkame iš daugiau nei 80 metų veikiančio italų gamintojo, kruopščiai atrenkančio idealiomis klimato sąlygomis užaugusius grūdus. Gaminiuose išlaikome 70% Semola ir 20% įprastų kvietinių miltų proporciją. Toks miltų mišinys leidžia pagaminti gilias itališkas tradicijas turinčią tešlą, kuri ne tik skani, bet ir išlaiko skirtingas formas, kas leidžia derinti ir atskleisti ypatingus skonio derinius su skirtingais padažais.
Speck yra tradicinis itališkas lengvai parūkytas vytintas kumpis, kuris išsiskiriantis savita skonio gama. Paprastai jis gaminamas Pietų Tirolyje, t. y. šiaurės rytų Italijos provincijoje. Skonis švelnesnis nei šiaurinių Europos šalių kumpių, tačiau šiek tiek stipresnis ir ne toks saldus kaip Pietų Europos gaminių. Tai lemia dviejų gastronominių metodų derinys: Šiaurės Vokietijos kumpių rūkymo tradicija ir Pietų Viduržemio jūros sričių sūdymo technika. Iškaulinta kiaulės kojos mėsa įtrinama druska bei prieskonių mišiniu (sudėtį kiekvienas gamintojas saugo paslaptyje), dvi savaites brandinama ir vėliau, naudojant šaltus dūmus, lengvai rūkoma dar dvi ar tris savaites.
„Virsi tu“ gaminiuose Speck kumpis ypatingai praturtina įdarą, todėl raviolius su rikota ir Speck kumpiu mėgsta ir gurmanai, ir tradicinio skonio mėgėjai.