Ravioliai

Ravioliai (it. ravioli) yra virtinukai, kurie savo forma ir tešlos sudėtimi šiek tiek skiriasi nuo tradicinių naminių koldūnų. Šis klasikinės itališkos virtuvės patiekalas tiesiog užkariavęs mūsų kasdieninį meniu. Savo ravioliams itin preciziškai atrinkome aukštos kokybės ingredientus. Tai leidžia mums pagaminti plonytę gardžią ir greitai išverdančią tešlą, o jums – greitus ir skanius pusryčius, pietus ar vakarienę. 

„Virsi tu“ raviolių įdarų gausa ir įvairovė leidžia mėgautis skonių kelione nuo saulėtos itališkos klasikos iki veganiškos rytų egzotikos, nuo itin vaikų mėgstamos saldžios varškės iki gurmaniškų, kalmarų rašalu nuspalvintų raviolių su lašiša ir rikota. Formų žaismas, tešlos lengvumas ir įdaro gardumas – paragaukite. Sveika, skanu, ir pagaminta su meile, visai kaip namie!

Paruošimas. Ravioliai (it. ravioli) verdami  dideliame puode su daug jūros sūrumo vandens (mūsų skoniui tai 2 litruose vandens išmaišyti 2 a.š. druskos). Sumeskite šaldytus raviolius į kunkuliuojantį vandenį ir virkite 2-3 min. Svarbu nepervirti, kad tešla nesuirtų ir įdaras liktų viduje.

Patarimas. Kai išverdate raviolius, juos nusunkite ir kartu tame pačiame puode pašildykite su padažu. Tokiu būdu labiau skleis aromatą, gražiai apglėbs ir įsigers į raviolius, jie nesulips tarpusavyje.

Rodoma 1–12 iš 16

Pirkinių krepšelis