Pilno grūdo ravioliai su morkomis ir anakardžiais (veganiški)

0,12 5,85 

Jau pati spalva išduoda, kad šie veganiški ravioliai pagaminti naudojant morkas. Salstelėjusį, lengvą ir kreminį morkų bei anakardžių riešutų įdarą subalansuoja kajeno pipiras. Nesijaučia aštrumo, tiesiog tobula pusiausvyra ir šiek tiek pikantiškumo. Natūralūs gamtiniai dažai džiugina savo spalva, o skonis padovanoja dar daugiau šilumos, tad šiuos raviolius labai mėgsta vaikai.

Parduodame pakeliais, kuriuos sudaro porcija 2 žmonėms – 450 g.

Pilno grūdo raviolių su morkomis ir anakardžiais kaina – 13 Eur/kg. 

Rekomenduojame kartu rinktis sviesto ir šalavijo, pesto ar veganišką pesto padažą.

________________________________________________________________

 

5,85 
0,12 
1,90 
1,90 

Gelsvi, saulėti, švelnaus skonio ir lengvos tekstūros ravioliai itin mėgstami klientų. Atrodytų, lyg gardus įdaras patiektas su pilno grūdo makaronais, tik jų mažiau, mat gaminį sudaro gardi proporcija: 50% tešlos, 50% įdaro. Sveika, greitai pagaminama ir pasakiškai skanu – patiks visai šeimai!

Pilno grūdo, lyginant su įprastos tešlos, ravioliai pasižymi skaidulinga, kiek kietesne konsistencija. Rekomenduojame bent kartais taip paįvairinti savo kasdienę mitybą nauju skoniu ir papildomomis maistinėmis medžiagomis – gauti ne tik įprastą „baltiems miltams“ krakmolingąją grūdo dalį, bet ir baltymus, B grupės vitaminus, mineralus, antioksidantus bei skaidulas.

Paruošimas. Raviolius rekomenduojame virti  dideliame puode, jūros sūrumo vandenyje (mūsų skoniui tai 2 litruose vandens išmaišyti maždaug 2 a. š. druskos).  Sumeskite šaldytus raviolius į kunkuliuojantį vandenį ir virkite 2-3 min. Nepervirkite, kad tešla nesuirtų ir įdaras liktų viduje.

Padažai. Raviolius su morkomis ir anakardžiais kviečiame ragauti su sviesto ir šalavijo, pesto ar veganišku pesto padažu

Sudėtis. 50% tešla (pilno grūdo kietųjų kviečių miltai, kiaušinio pakaitalas, alyvuogių aliejus, vanduo), 50% įdaras (morkos, anakardžių riešutai, česnakai, citrina, druska, ciberžolė, kajeno pipirai, alyvuogių aliejus).

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pilno grūdo ravioliai su morkomis ir anakardžiais (veganiški)”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Pirkinių krepšelis