Gelsvi, saulėti, švelnaus skonio ir lengvos tekstūros ravioliai itin mėgstami klientų. Atrodytų, lyg gardus įdaras patiektas su pilno grūdo makaronais, tik jų mažiau, mat gaminį sudaro gardi proporcija: 50% tešlos, 50% įdaro. Sveika, greitai pagaminama ir pasakiškai skanu – patiks visai šeimai!
Pilno grūdo, lyginant su įprastos tešlos, ravioliai pasižymi skaidulinga, kiek kietesne konsistencija. Rekomenduojame bent kartais taip paįvairinti savo kasdienę mitybą nauju skoniu ir papildomomis maistinėmis medžiagomis – gauti ne tik įprastą „baltiems miltams“ krakmolingąją grūdo dalį, bet ir baltymus, B grupės vitaminus, mineralus, antioksidantus bei skaidulas.
Paruošimas. Raviolius rekomenduojame virti dideliame puode, jūros sūrumo vandenyje (mūsų skoniui tai 2 litruose vandens išmaišyti maždaug 2 a. š. druskos). Sumeskite šaldytus raviolius į kunkuliuojantį vandenį ir virkite 2-3 min. Nepervirkite, kad tešla nesuirtų ir įdaras liktų viduje.
Padažai. Raviolius su morkomis ir anakardžiais kviečiame ragauti su sviesto ir šalavijo, pesto ar veganišku pesto padažu.
Sudėtis. 50% tešla (pilno grūdo kietųjų kviečių miltai, kiaušinio pakaitalas, alyvuogių aliejus, vanduo), 50% įdaras (morkos, anakardžių riešutai, česnakai, citrina, druska, ciberžolė, kajeno pipirai, alyvuogių aliejus).
Reviews
There are no reviews yet.