Padažui gaminti naudojame 82 proc. riebumo lietuvišką sviestą ir vietoje užaugintus šalavijus.
Paruošimas. Padažiuką reikia atitirpinti ir pašildyti, o po to užpilti ant raviolių, koldūnų ar makaronų ir išmaišyti.
Sudėtis. Sviestas, šalavijas
1,00 €
Kai norisi pajausti patiekalo tikrąjį skonį, tinka sviestas ir šalavijas. Šis padažas tinka kone prie visų mūsų gaminių. Labiausiai padeda atsiskleisti itališkų bulvių virtinukų „gniocchi“ skonį, puikiai pagardina raviolius su keturiais sūriais, su žiedinio kopūsto kremu ar plėšyta jautiena.
Parduodame porcijomis, todėl pirkite tiek, kiek reikia. Padažo porcija 1 žmogui – 20 g.
Sviesto ir šalavijo padažo kaina – 50 Eur/kg.
________________________________________________________________
Padažui gaminti naudojame 82 proc. riebumo lietuvišką sviestą ir vietoje užaugintus šalavijus.
Paruošimas. Padažiuką reikia atitirpinti ir pašildyti, o po to užpilti ant raviolių, koldūnų ar makaronų ir išmaišyti.
Sudėtis. Sviestas, šalavijas
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.