Kaip ir visi mūsų koldūnai, šie yra gaminami rankomis visai kaip namie – su didele meile maistui ir žmonėms. Įdarui renkamės vietos ūkių bulves, bulvių košę papildo auksinis kepintas svogūnas, česnako nenaudojame, Šoninei keliame ypatingus reikalavimus. Kodėl? Nes tradiciniu būdu rūkoma mėsa nepalieka nemalonaus pojūčio, kokį dažnai sukelia nenatūraliai rūkyti produktai.
Paruošimas. Koldūnus sudėkite į verdantį jūros sūrumo vandenį (mūsų skoniui tai 2 litruose vandens išmaišyti maždaug 2 a. š. druskos) ir virkite 4 minutes.
Padažai. Koldūnams su bulvėmis ir šonine puikiai tiks sviesto ir šalavijo kompanija arba gardus grybų padažas.
Sudėtis. 50% tešla (kietagrūdžiai kvietiniai miltai, kiaušiniai, pienas), 50% įdaras (bulvės, karštai rūkyta kiaulienos šoninė, svogūnai, druska).
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.