Koldūnai su bulvėmis ir šonine

1,00 6,50 

Pirkėjai dažnai prisipažįsta, kad kartas nuo karto pasiilgsta tokio skonio, kaip vaikystėje pas mamą ar močiutę…. Žinome, ką tokiems skanautojams pasiūlyti – koldūnus su bulvėmis ir rūkyta šonine, dažnai vadinamus „močiutės koldūnais“. Tokiam nostalgiškam receptui itin atidžiai renkame ingredientus. Šoninė yra rūkoma tradiciniu būdu – malkomis, tad jaučiamas natūralus dūmas, o gardžios bulvės atkeliauja iš geriausių Lietuvos ūkių.

Parduodame pakeliais, kuriuos sudaro porcija 2 žmonėms – 500 g.

Rekomenduojame kartu rinktis grybų arba sviesto ir šalavijo padažą.

________________________________________________________________

 

6,50 
1,50 
1,00 

Kaip ir visi mūsų koldūnai, šie yra gaminami rankomis visai kaip namie – su didele meile maistui ir žmonėms. Įdarui renkamės vietos ūkių bulves, bulvių košę papildo auksinis kepintas svogūnas, šoninei keliame ypatingus reikalavimus. Kodėl? Nes tradiciniu būdu rūkoma mėsa suteikia koldūnams dūmo kvapą ir skonį.

Paruošimas. Koldūnus sudėkite į verdantį jūros sūrumo vandenį (mūsų skoniui tai 2 litruose vandens išmaišyti maždaug 2 a. š. druskos) ir virkite 4 minutes.

Padažai. Koldūnams su bulvėmis ir šonine puikiai tiks gardus grybų padažas ar sviesto ir šalavijo kompanija. 

Sudėtis. 50% tešla (kietagrūdžiai kvietiniai miltai, kiaušiniai, pienas), 50% įdaras (bulvės, karštai rūkyta kiaulienos šoninė, svogūnai, druska).

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Koldūnai su bulvėmis ir šonine”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Pirkinių krepšelis