Tradiciniai rankų darbo koldūnai su baravykais yra itin mėgstami Lietuvoje. Nors gaminame juos visus metus, daugiausia jie perkami kaip tradicinis patiekalas Kūčių stalui. Džiaugiamės, kad galime prisidėti prie ramių švenčių – mes pagaminame, o jūs tik verdate. Kaip sakoma, prie puodų trumpiau, laiko pokalbiams – daugiau.
Paruošimas. Koldūnus sudėkite į verdantį jūros sūrumo vandenį (mūsų skoniui tai 2 litruose vandens išmaišyti maždaug 2 a. š. druskos) ir virkite 3 minutes.
Padažai. Rekomenduojame sviesto ir šalavijo padažą. O tikriems grybų mėgėjams nepakenks ir dar daugiau grybų – paragaukite ir su grybų padažu.
Sudėtis. 50% tešla (kietagrūdžiai kvietiniai miltai, kiaušiniai, pienas), 50% įdaras (baravykai, svogūnai, obuoliai, česnakai, druska, rozmarinas).
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.