Koldūnai su baravykais

0,12 6,75 

Kvapnūs grybai, draugystėje su svogūnu, obuoliu, česnaku ir rozmarinu, apgaubti plonytės tešlos, tiesiog nukelia į lietuvišką rudens mišką. Įdarui naudojame ne džiovintus, o šaldytus baravykus, tad jie yra išsaugoję savo skonines savybes. Pažadame, verdant koldūnus su baravykais virtuvėje pasklis gardus grybų aromatas. 

Parduodame pakeliais, kuriuos sudaro porcija 2 žmonėms – 450 g.

Koldūnų su baravykais kaina – 15 Eur/kg.

Rekomenduojame kartu rinktis sviesto ir šalavijo padažą arba grybų padažą.

________________________________________________________________

 

6,75 
0,12 
1,20 

Tradiciniai rankų darbo koldūnai su baravykais yra itin mėgstami Lietuvoje. Nors gaminame juos visus metus, daugiausia jie perkami kaip tradicinis patiekalas Kūčių stalui. Džiaugiamės, kad galime prisidėti prie ramių švenčių – mes pagaminame, o jūs tik verdate. Kaip sakoma, prie puodų trumpiau, laiko pokalbiams – daugiau.

Paruošimas. Koldūnus sudėkite į verdantį jūros sūrumo vandenį (mūsų skoniui tai 2 litruose vandens išmaišyti maždaug 2 a. š. druskos) ir virkite 3 minutes.

Padažai. Rekomenduojame sviesto ir šalavijo padažą. O tikriems grybų mėgėjams nepakenks ir dar daugiau grybų – paragaukite ir su grybų padažu.

Sudėtis. 50% tešla (kietagrūdžiai kvietiniai miltai, kiaušiniai, pienas), 50% įdaras (baravykai, svogūnai, obuoliai, česnakai, druska, rozmarinas).

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Koldūnai su baravykais”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Pirkinių krepšelis