Lengvas raviolis su sodriu įdaru pradžiugins sveikos gyvensenos puoselėtojus ar puikiai tiks tokiais momentais, kai norisi sočiau, bet lengviau pavalgyti.
Paruošimas. Raviolius rekomenduojame virti 2-3 min. jūros sūrumo vandenyje (mūsų skoniui tai 2 litruose vandens išmaišyti maždaug 2 a. š. druskos).
Padažai. Labai skanu su pomidorų padažu. Mėgstantiems švelnesnį skonį, ne veganams, rekomenduojame pomidorų grietinėlės padažą. Skanu ir tiesiog su sviestu. Tačiau nerekomenduojame grietinės, ji gana rūgšti ir nėra puiki kompanija šiems saulėtiems indiško skonio ravioliams.
Sudėtis. 50% tešla (kietagrūdžiai kvietiniai semola miltai, kietųjų kviečių miltai, kiaušinio pakaitalas, alyvuogių aliejus, vanduo), 50% įdaras (žalieji lęšiai, paprikos, morkos, svogūnai, ciberžolė, kajeno pipirai, kuminas, juodieji pipirai, citrina, druska).
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.