Šie ravioliai yra egzotiško, galima sakyti, indiško skonio. Įdare puikiai tarpusavyje dera žalieji lęšiai, paprikos, morkos ir svogūnai, viskas pagardinta kuminu ir ciberžole, pikantiškumui pridėta kajeno pipiriuko.
Paruošimas. Raviolius rekomenduojame virti 2-3 min. jūros sūrumo vandenyje (mūsų skoniui tai 2 litruose vandens išmaišyti maždaug 2 a. š. druskos).
Padažai. Labai skanu su pomidorų padažu. Mėgstantiems švelnesnį skonį, ne veganams, rekomenduojame pomidorų grietinėlės padažą. Skanu ir tiesiog su sviestu. Tačiau nerekomenduojame grietinės, ji gana rūgšti ir nėra puiki kompanija šiems saulėtiems indiško skonio ravioliams.
Sudėtis. 50% tešla (kietagrūdžiai kvietiniai semola miltai, kietųjų kviečių miltai, kiaušinio pakaitalas, alyvuogių aliejus, vanduo), 50% įdaras (žalieji lęšiai, paprikos, morkos, svogūnai, ciberžolė, kajeno pipirai, kuminas, juodieji pipirai, citrina, druska).
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.