Patiekti lėkštėje ravioliai su rikota ir lašiša ne tik atrodo įspūdingai, bet ir suteikia išskirtinę skonio kelionę į Viduržemio jūros regioną. Natūraliais gamtiniais dažais – kalmarų rašalu – nuspalvinta tešla yra ne tik prabangios spalvos, bet ir aprūpinta papildomais naudingais elementais.
Paruošimas. Gardžiausia bus, jei raviolius virsite 2-3 min. jūros sūrumo vandenyje (mūsų skoniui tai 2 litruose vandens išmaišyti maždaug 2 a. š. druskos).
Padažai. Ravioliams su rikota ir lašiša puikiai tinka pomidorų ir grietinėlės padažas. Vienas kitą papildo ir suteikia ypatingai sodrų, išraiškingą skonį bei spalvų žaismą lėkštėje.
Sudėtis. 50% tešla (kietagrūdžiai kvietiniai semola miltai, kietųjų kviečių miltai, kiaušiniai, alyvuogių aliejus, kalmarų rašalas), 50% įdaras (rikotos sūris, rūkyta lašiša, citrina, laiškinis česnakas, druska, bazilikas).
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.