Šį padažą gaminame savo naminį pomidorų padažą praturtindami lietuviška grietinėle. Klientai sako, kad šitą galima kone šaukštais kabinti. Jį labai mėgsta vaikai ir vadina „piciniu“ padažu, nors nieko bendro su pica neturi. Šis padažas yra sveikas, sudėtyje nėra jokių kvapo ir skonio stipriklių ar konservantų. Gaivus jo skonis tiesiog nuspalvina patiekalą.
Paruošimas. Tam, kad padažas geriausiai atskleistų savo kvapo ir skonio savybes, rekomenduojame prieš pilant ant patiekalo jį šiek tiek pašildyti. Jei tai ravioliai, makaronai ar koldūnai – galima šildyti viską kartu tame pačiame puode.
Sudėtis. Pomidorai, grietinėlė, morkos, svogūnai, salierai, česnakai, citrina, druska
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.