Dangiškai švelni ir kiek salstelėjusi įdaro tekstūra labai maloniai nuteikia gomurį, tad tikrai neapsunksta pietūs ar vakarienė. Pažadame, šis gardus ir gurmaniškas patiekalas ne tik paįvairins, bet ir praturtins jūsų valgiaraštį. Šį žiedinio kopūsto ir anakardžių riešutų derinį labai mėgsta ir vaikai.
Paruošimas. Raviolius rekomenduojame virti 2-3 min. jūros sūrumo vandenyje (mūsų skoniui tai 2 litruose vandens išmaišyti maždaug 2 a. š. druskos).
Padažai. Rekomenduojame raviolius su žiedinio kopūsto kremu ragauti su pesto padažu, gaminame jį ir veganišką. Svarbu tik nepadauginti padažo, kad jis tik gaiviai papildytų patiekalą, neužgožtų skanaus raviolių įdaro skonio. Šis raviolis skaniai valgomas tiesiog su aliejumi arba su sviesto ir šalavijų padažu.
Sudėtis. 50% tešla (kietagrūdžiai kvietiniai semola miltai, kietųjų kviečių miltai, kiaušinio pakaitalas, alyvuogių aliejus, vanduo), 50% įdaras (žiediniai kopūstai, anakardžių riešutai, česnakai, mielių dribsniai, bazilikai, druska).
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.