Itališki bulvių virtinukai „GNOCCHI“

1,00 6,50 

„Gnocchi“ – tai itališkai lietuviškas patiekalas, kuriam nėra abejingų. Šiuos bulvių virtinukus gaminame ne iš bulvių dribsnių, o iš vietoje virtos minkštutės bulvių košės. Jai renkamės vietos ūkininkų užaugintas, gardžiai mėsingas bulves.

Parduodame pakeliais, kuriuos sudaro porcija 2 žmonėms – 500 g.

Italai bulvinukus rekomenduoja valgyti su pesto padažu, o mums lietuviams įprasta valgyti su grybų padažu. Puikia dera šie bulvinukai su  sviestu ir šalaviju arba bolognese padažais.

________________________________________________________________

 

6,50 
2,45 
2,45 
1,50 
1,00 
5,10 

Juokaujame, kad šiuose bulvių virtiniuose nėra tešlos, o tik meistriškai patiektas įdaras. Svarbiausia – vadovaukitės instrukcijomis, kad nepervirtumėte.

Paruošimas. Itališkus „gnocchi“ bulvių virtinukus virkite dideliame puode su daug jūros sūrumo vandens (mūsų skoniui tai 2 litruose vandens išmaišyti maždaug 2 a. š. druskos).  Sumeskite virtinukus į kunkuliuojantį vandenį. Svarbu juos išgriebti iš karto, kai tik pakyla į viršų.

Padažai. Prie šio gaminio puikiai tinka gausybė mūsų padažų, tereikia išsirinkti: pesto padažą, veganišką pesto padažą, grybų padažą, sviesto ir šalavijo padažą arba bolognese padažą. Skanaus!

Sudėtis. Tešla – bulvės, kietagrūdžiai kvietiniai miltai, kiaušiniai, druska.

 

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Itališki bulvių virtinukai „GNOCCHI“”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Pirkinių krepšelis