Juokaujame, kad šiuose bulvių virtiniuose nėra tešlos, o tik meistriškai patiektas įdaras. Svarbiausia – vadovaukitės instrukcijomis, kad nepervirtumėte.
Paruošimas. Itališkus „gnocchi“ bulvių virtinukus virkite dideliame puode su daug jūros sūrumo vandens (mūsų skoniui tai 2 litruose vandens išmaišyti maždaug 2 a. š. druskos). Sumeskite virtinukus į kunkuliuojantį vandenį. Svarbu juos išgriebti iš karto, kai tik pakyla į viršų.
Padažai. Prie šio gaminio puikiai tinka gausybė mūsų padažų, tereikia išsirinkti: pesto padažą, veganišką pesto padažą, grybų padažą, sviesto ir šalavijo padažą arba bolognese padažą. Skanaus!
Sudėtis. Tešla – bulvės, kietagrūdžiai kvietiniai miltai, kiaušiniai, druska.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.