Daugiau varškės nei miltų, becukriai – tokie yra virti skirti varškėtukai „Tinginėliai“. Kadangi sudėtyje nėra pridėtinio cukraus, galima valgyti ir sūriai , ir saldžiai, ir gaiviai, panaudojant įvairias uogas ar vaisius. „Tinginėlius“ galima valgyti pusryčiams ar vakarienei – kiekvienam pagal nuotaiką ir pomėgius.
Paruošimas. Iš varškės ir kietagrūdžių kvietinių miltų pagaminti „Tinginėliai“ yra minkštučiai ir tiesiog tirpsta burnoje, tereikia mokėti juos išvirti. Rekomenduojame verdančiame vandenyje virti apie 2 min., arba tiesiog išgriebti, vos tik pakyla į vandens paviršių, tad būtina juos saugoti tas kelias minutes, nenueinat nuo puodo.
Padažai. Jei mėgstate saldžiai, labai tinka mūsų gaminamas „Creme anglaise“ padažas, uogienė, džemas, uogos ir vaisiai. Taip pat skanu tiesiog su grietine.
Sudėtis. Tešla – liesa varškė (63%), kietagrūdžiai kvietiniai miltai, kiaušiniai, sviestas, druska.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.