Nepriklausomai, grilio sezonas ar žiema – šonkauliukai džiugins mėsos mylėtojus. Mūsų pagaminti taip, kad puikiai atsiskiria nuo kaulo, yra sultingi ir užtenka vos kelių minučių juos pašildyti ar apskrudinti su barbekiu padažu. , puikiai išspręs laiko trūkumo klausimą.
Mėsą perkame iš vietos ūkininkų, net 14 val. ruošiame žemoje temperatūroje (vakuume supakuota mėsa verda specialiame įrenginyje – cirkuliatoriuje dar vadinamu sous vide), tad yra sultinga, skrudinant ant ugnies ar orkaitėje nespėja išsausėti. Į komplektą puikiai tinka šviežias mūsų gamintas naminis barbekiu padažas. Tereikia aptepti padažu ir paskrudinti.
Paruošimas. Išimkite iš vakuuminės pakuotės ir palaikykite 20-30 min. kambario temperatūroje. Ant griliaus kepkite, kol lengvai apskrus ir sušils vidus. Gardu aptepti barbekiu padažu ir dar kelias minutes pakepti. Orkaitėje kepkite 10-15 min. 180ﹾC temperatūroje. Jei tepsite barbekiu padažą, papildomai pakepkite 5-8 min. Taip pat skanu dėti į daržovių troškinius, sriubą ar į troškintus raugintus kopūstus.
Sudėtis. Kiaulienos šonkauliai, druska, česnakai, rūkyta paprika, garstyčios, juodieji pipirai, ciberžolė, kuminas, cinamonas.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.