Nepriklausomai, grilio sezonas ar žiema – šonkauliukai džiugins mėsos mylėtojus. Mūsų pagaminti taip, kad puikiai atsiskiria nuo kaulo, yra sultingi ir užtenka vos kelių minučių juos pašildyti ar apskrudinti su barbekiu padažu. , puikiai išspręs laiko trūkumo klausimą.
Mėsą perkame iš vietos ūkininkų, net 14 val. ruošiame žemoje temperatūroje (vakuume supakuota mėsa verda specialiame įrenginyje), tad yra sultinga, skrudinant ant ugnies ar orkaitėje nespėja išsausėti. Į komplektą puikiai tinka šviežias mūsų gamintas naminis barbekiu padažas. Tereikia aptepti padažu ir paskrudinti.
Paruošimas. Išimkite iš vakuuminės pakuotės ir palaikykite 20-30 min. kambario temperatūroje. Ant griliaus kepkite, kol lengvai apskrus ir sušils vidus. Gardu aptepti barbekiu padažu ir dar kelias minutes pakepti. Orkaitėje kepkite 10-15 min. 180ﹾC temperatūroje. Jei tepsite barbekiu padažą, papildomai pakepkite 5-8 min. Taip pat skanu dėti į daržovių troškinius ar sriubą.
Sudėtis. Kiaulienos šonkauliai, druska, česnakai, rūkyta paprika, garstyčios, juodieji pipirai, ciberžolė, kuminas, cinamonas.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.