Jaučio žandai yra restorano vertas patiekalas, tikras delikatesas. Pagaminti sudėtinga ir gana sunku rasti nusipirkti tikrai skanių jaučio žandų. Todėl džiaugiamės atrinkę kokybišką mėsą ir išgryninę receptą, kad galėtumėte skanauti ir Jūs.
Žemoje temperatūroje lėtai ruoštą jaučio žandą rekomenduojame kaip pagrindinį patiekalą su mėgstamu garnyru. Klasikinis receptas yra su bulvių koše, tačiau puikiai tinka su makaronais, kuskusu. Taip pat plėšytas jaučio žandas puikiai tinka įvairiems užkandžiams (sumuštiniams, bandelėms), gaminant takus (isp. tacos) bei salotas.
Paruošimas. Pavirkite pakuotę apie 5-10 min ir išėmę iš pakuotės lėkštėje turėsite galimybę patys smagiai suplėšyti gabaliuką, jis išliks sultingesnis.
Padažai. Tinka su barbekiu, naminiu pomidorų padažu. Tačiau gardu ir be padažo, tiesiog su garnyru ir daržovėmis. Jei valgysite su salotomis, skonį puikiai praturtins šviežias pesto padažas.
Sudėtis. Jautiena, druska, pipirai, malta saldžioji paprika, raudonėliai.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.