Žemoje temperatūroje paruoštas jaučio žandas (plėšyta jautiena)

Jautienos žandus žemoje temperatūroje ruošiame net 14 valandų, tad jums belieka kelias minutes mėsą pašildyti ir mėgautis išraiškingu skoniu. Sodraus skonio, sultinga, minkšta mėsa lėkštėje subyra į smulkius gabalėlius ir tiesiog tirpsta burnoje.

Jaučio žandus patogiai parduodame porcijomis (200-250 g) vakuuminėse pakuotėse.

Kaina – 16 Eur/kg.

Jaučio žandai yra restorano vertas patiekalas, tikras delikatesas. Pagaminti gal ir nesudėtinga, tačiau gana sunku rasti nusipirkti tikrai skanių jaučio žandų. Todėl džiaugiamės atrinkę kokybišką mėsą ir išgryninę receptą, kad galėtumėte skanauti ir Jūs.

 Žemoje temperatūroje lėtai ruoštą jaučio žandą rekomenduojame kaip pagrindinį patiekalą su mėgstamu garnyru. Klasikinis receptas yra su bulvių koše, tačiau puikiai tinka su makaronais, kuskusu. Taip pat plėšytas jaučio žandas puikiai tinka įvairiems užkandžiams (sumuštiniams, bandelėms), gaminant takus (isp. tacos) bei salotas.

 Paruošimas. Išimkite iš pakuotės. Atsargiai pašildykite ant keptuvės ar puode po kelias minutes iš abiejų pusių, tada lėkštėje turėsite galimybę patys smagiai suplėšyti gabaliuką, jis išliks sultingesnis. Užkandžiams, salotoms, galite iškart suplėšyti mėsą, taip šildysite trumpiau. Tik neperkepkite, kad mėsa neišsausėtų.

Padažai. Tinka su barbekiu, naminiu pomidorų padažu. Tačiau gardu ir be padažo, tiesiog su garnyru ir daržovėmis. Jei valgysite su salotomis, skonį puikiai praturtins šviežias pesto padažas.

Sudėtis. Jautiena, druska, pipirai, malta saldžioji paprika, raudonėliai.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Žemoje temperatūroje paruoštas jaučio žandas (plėšyta jautiena)”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Pirkinių krepšelis