Purūs, minkšti, su daug varškės – varškėčiai yra sotūs ir naudingi pusryčiai visai šeimai.
Varškėčius galima kepti keptuvėje arba orkaitėje. Mūsų gaminami varškėčiai yra šiek tiek plonesni, skirti gaminti keptuvėje, ir truputį storesni, skirti kepti orkaitėje – kiekvienas išsirinks pagal savo skonį.
Parašykite ar paskambinkite mums, ir galėsite pasirinkti skirtingą rūšį varškėčių rūšį: kepti orkaitėje (šiek tiek storesni), kepti keptuvėje (su cukrumi) ar kepti keptuvėje (be cukraus).
Paruošimas. Jei mėgstate varškėčius kepti keptuvėje, rekomenduojame pirmiausia atitirpinti, tada kepti ant mažos ugnies įkaitintoje keptuvėje su dangčiu. Skaniau bus, jei naudosite kokoso ar ghee sviestą. Lengviau bei skaniau nei įprastas aliejus. O jei valgant užpilsite mūsų „Creme anglaise“ padažo, gardūs varškėčiai pateks į šeimos skaniausiųjų patiekalų sąrašą.
Jei renkatės kiek liesesnį varškėčių paruošimo būdą – patiks orkaitėje kepti varškėčiai. Rekomenduojame pirmiausia juos atitirpinti, o tada kepti apie 20 min. 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Padažai. Rekomenduojame skanauti su „Creme anglaise“ padažu.
Sudėtis. Tešla – liesa varškė (60%), kietagrūdžiai kvietiniai miltai, cukrus, kiaušiniai, vanilinis cukrus, druska, kildinimo medžiaga.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.