Koldūnai su vištiena

1,50 6,50 

Šie rankų darbo mažyčiai, dailūs naminiai koldūnai yra lengvo ir švelnaus skonio. Įdarui naudojame minkštą ir sultingą vištienos šlaunelių mėsą. Kartu su mėsa malame ir prieskonius, tad konsistencija tampa vientisa, malonios spalvos. Nenaudojame pipirų, nes receptą specialiai ruošėme vaikams.  

Parduodame pakeliais, kuriuos sudaro porcija 2 žmonėms – 500 g.

Rekomenduojame kartu rinktis grybų padažą.

________________________________________________________________

 

6,50 
1,50 

Šiuos koldūnus kūrėme vaikams ir neįdėjome pipiro, šlaunelių mėsa labai sultinga ir koldūnai tiesiog tirpsta burnoje. Apie koldūnus su vištiena pirkėjai beveik vienbalsiai sako: „kai norisi mėsos, tačiau lengvesnio jausmo, nei pavalgius koldūnų su kiauliena“. 

Paruošimas. Koldūnus sudėkite į verdantį jūros sūrumo vandenį (mūsų skoniui tai 2 litruose vandens išmaišyti maždaug 2 a. š. druskos) ir virkite 5 minutes.

Padažai. Koldūnus su vištiena rekomenduojame skanauti su grybų padažu. Puikiai tinka ir tradicinis pagardas – grietinė ar sviesto ir grietinės padažas. 

Sudėtis. 50% tešla (kietagrūdžiai kvietiniai miltai, kiaušiniai, pienas), 50% įdaras (malta vištienos šlaunelių mėsa, svogūnai, česnakai, druska).

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Koldūnai su vištiena”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Pirkinių krepšelis