Šiuos koldūnus kūrėme vaikams ir neįdėjome pipiro, šlaunelių mėsa labai sultinga ir koldūnai tiesiog tirpsta burnoje. Apie koldūnus su vištiena pirkėjai beveik vienbalsiai sako: „kai norisi mėsos, tačiau lengvesnio jausmo, nei pavalgius koldūnų su kiauliena“.
Paruošimas. Koldūnus sudėkite į verdantį jūros sūrumo vandenį (mūsų skoniui tai 2 litruose vandens išmaišyti maždaug 2 a. š. druskos) ir virkite 5 minutes.
Padažai. Koldūnus su vištiena rekomenduojame skanauti su grybų padažu. Puikiai tinka ir tradicinis pagardas – grietinė ar sviesto ir grietinės padažas.
Sudėtis. 50% tešla (kietagrūdžiai kvietiniai miltai, kiaušiniai, pienas), 50% įdaras (malta vištienos šlaunelių mėsa, svogūnai, česnakai, druska).
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.