Koldūnai su kiauliena

1,50 6,50 

Rankų darbo koldūnai su kiauliena, galima sakyti, yra laikui nepavaldi klasika. Tai populiariausias mūsų klientų pasirinkimas. Pamilsta net tie, kurie iki šiol nemėgo koldūnų. Kodėl? Nes įdarui patys malame ir skaniai paruošiame šviežią mėsą. Koldūnus sudaro 50 % tešlos ir 50 % įdaro.  Jei verdami pagal instrukcijas, koldūnai nesutyžta, įdaras „nepabėga“, koldūnas leidžiasi šakute gražiai dalijamas perpus. 

Parduodame pakeliais, kuriuos sudaro porcija 2 žmonėms – 500 g.

Rekomenduojame kartu rinktis grybų padažą.

________________________________________________________________

 

6,50 
1,50 
Kategorijos: , Žyma:

Tai visiškai tradiciniai, mėsingi, sotūs koldūnai, gomurį džiugina puikus mėsą gardinančio pipiro balansas. Skanaujant koldūnus jaučiasi svogūno ir  česnako duetas. 

Paruošimas. Koldūnus sudėkite į verdantį jūros sūrumo vandenį (mūsų skoniui tai 2 litruose vandens išmaišyti maždaug 2 a. š. druskos) ir virkite 5 minutes.

Padažai. Koldūnus su kiauliena rekomenduojame skanauti su grybų padažu. Puikiai tinka ir tradicinis pagardas – grietinė ar sviesto ir grietinės padažas.

Sudėtis. 50% tešla (kietagrūdžiai kvietiniai miltai, kiaušiniai, pienas), 50% įdaras (kiauliena (iki 25% riebumo), svogūnai, česnakai, druska, pipirai).

 

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Koldūnai su kiauliena”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Pirkinių krepšelis