Tai visiškai tradiciniai, mėsingi, sotūs koldūnai, gomurį džiugina puikus mėsą gardinančio pipiro balansas. Skanaujant koldūnus jaučiasi svogūno ir česnako duetas.
Paruošimas. Koldūnus sudėkite į verdantį jūros sūrumo vandenį (mūsų skoniui tai 2 litruose vandens išmaišyti maždaug 2 a. š. druskos) ir virkite 5 minutes.
Padažai. Koldūnus su kiauliena rekomenduojame skanauti su grybų padažu. Puikiai tinka ir tradicinis pagardas – grietinė ar sviesto ir grietinės padažas.
Sudėtis. 50% tešla (kietagrūdžiai kvietiniai miltai, kiaušiniai, pienas), 50% įdaras (kiauliena (iki 25% riebumo), svogūnai, česnakai, druska, pipirai).
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.