Dauguma pritars, kad klasikinės itališkos lazanijos gaminimas reikalauja daug laiko, kantrybės ir patyrimo. Ne kiekvienam pasiseka iškart perprasti padažo ir įdaro proporcijas, tinkamai paruošti makaronų lakštus. Džiaugiamės, kad gamindami šviežius makaronus galime idealiai paruošti lakštus lazanijai, kurie tiesiog ištirpsta burnoje. Įdarui naudojame iš vietos ūkininkų gaunamą šviežią mėsą, daržoves, viską smulkiname ir troškiname vietoje, tad lazanija jus pasiekia šviežiai pagaminta ir greitai užšaldyta.
Jei apsilankysite mūsų krautuvėlėje tuo metu, kai kepama lazanija, galėsite įsigyti ir ką tik pagamintą, nešaldytą.
Paruošimas. Lazaniją rekomenduojame pašildyti orkaitėje 15-20 min. 180ﹾC temperatūroje. Mikrobangų krosnelėje (būtinai išėmus iš indelio) šildyti 5-15 min., priklausomai nuo krosnelės galingumo. Prieš šildant lazaniją, prieš tai ją atšildykite.
Padažai. Lazanijai puikiai tinka pomidorų ir grietinėlės bei pomidorų padažas.
Sudėtis. Tešla (kietagrūdžiai kvietiniai semola miltai, kietagrūdžiai kvietiniai miltai, kiaušiniai, alyvuogių aliejus), įdaras (jautiena, pomidorai, morkos, svogūnai, salierai, špinatai, česnakai, pienas, sviestas, kietasis sūris, muskato riešutai, petražolės, rozmarinas, druska, pipirai, alyvuogių aliejus).
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.