Itališka forma, bet tradicinis lietuviškas derinys įdarui. Raviolius su mėta galėtume vadinti vasaros sezono pirkiniu, uogų sezonu šis patiekalas dažnai įtraukiamas į saldžių pusryčių meniu. Pabandykite ir jūs!
Paruošimas. Raviolius virkite 2-3 min. Jei renkatės sūrų padažą, galite pasūdyti ir patį vandenį (rekomenduojame jūros sūrumo vandenį, maždaug 2 l vandens – 2 a. š. druskos).
Padažai. Rekomenduojame valgyti su grietine ar saldžia grietinėle.
Sudėtis. 50% tešla (kietagrūdžiai kvietiniai semola miltai, kietųjų kviečių miltai, kiaušiniai, alyvuogių aliejus), 50% įdaras (81% varškė (9% rieb.), sviestas, grietinė, mėta, druska).
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.