Pilno grūdo miltų, lyginant su paprastais miltais, makaronai pasižymi skaidulinga, kiek kietesne konsistencija. Rekomenduojame bent kartais taip paįvairinti savo kasdienę mitybą nauju skoniu ir papildomomis maistinėmis medžiagomis – gauti ne tik įprastą „baltiems miltams“ krakmolingąją grūdo dalį, bet ir baltymus, B grupės vitaminus, mineralus, antioksidantus bei skaidulas.
Paruošimas. Pilno grūdo makaronai „Vamzdeliai“ parduodami džiovinti, todėl verda šiek tiek ilgiau – 7-8 min. Geriausia virti jūros sūrumo vandenyje (mūsų skoniui tai 2 litruose vandens išmaišyti maždaug 2 a. š. druskos).
Padažai. „Vamzdelių“ skonis puikiai atsiskleidžia su pomidorų, pomidorų ir grietinėlės, bolognese padažais. Skanaus atrasti savo skaniausią kombinaciją!
Sudėtis. Kietagrūdžiai kvietiniai pilno grūdo miltai, kiaušiniai, vanduo.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.