Tagliatelle su kalmarų rašalu

1,00 5,10 

Karališki, jūra dvelkiantys makaronai yra nuspalvinti natūraliais dažais – kalmarų rašalu. Tai suteikia šiems kiaušininiams, sodraus skonio tagliatelle makaronams ypatingą skonį, kuriuo dažniausiai gali mėgautis tik Viduržemio jūros regiono restoranų lankytojai.

Parduodame porcijomis, todėl pirkite tiek, kiek reikia. Makaronų porcija 1 žmogui – 120 g.

Rekomenduojame kartu rinktis pomidorų ir grietinėlės ar tiesiog pomidorų padažą.

________________________________________________________________

1,44 
2,45 
2,45 
5,10 
1,44 
1,00 
1,00 

Pagal itališką receptą bronzinėse formose pagaminti Semola ir kietųjų kviečių miltų makaronai, į kurių tešlą dedami tik kiaušinių tryniai, išsiskiria savo grakščia forma ir išraiškingu skoniu. Juodieji tagliatelle ypatingai dera su šviežiu pomidorų ir grietinės padažu. Rekomenduojama valgyti su krevetėmis ir lašišinia žuvimi.

Paruošimas. Juodos spalvos makaronai yra susukti į lizdelį, kuris verdant puode pamažu išleidžia gijas. Tad verdant lengvai pasklaidykite šakute, kad pamažu išsiskleistų ir pilnai išvirtų. 

Šviežius makaronų lizdelius rekomenduojame virti 1-2 min. jūros sūrumo vandenyje (mūsų skoniui tai 2 litruose vandens išmaišyti maždaug 2 a. š. druskos).  Jei išvirtus makaronus pašildysite puode kartu su padažu, mėgausitės ypatingu makaronų ir padažo duetu. 

Padažai. Šviežiems tagliatelle makaronams tinka kiek ryškesnio skonio, aliejinio ar grietinėlės pagrindo padažai. Puikiai tinka pomidorų ir grietinėlės padažas

Sudėtis. Kietagrūdžiai kvietiniai semola miltai, kietųjų kviečių miltai, kiaušinių tryniai, kalmarų rašalas, vanduo.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Tagliatelle su kalmarų rašalu”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Pirkinių krepšelis