Natūralius kiaušininius itališkus kietagrūdžių kviečių miltų makaronus ne tik spalva, bet ir skoniu paįvairina žali ir raudoni „sijonėliai“. Burokėliais, kurie pilni ne tik ryškios spalvos, bet ir naudingų elementų, paryškiname sijonėlio formos makaronus, ir pelnome dažniausiai vaikų simpatijas. O štai špinatų mylėtojus džiugina žalieji sijonėliai.
Grakštūs, švieži, spalvingi ir sotūs makaronai puikiai tinka prie įvairiausių mėsos, daržovių, žuvies ar sūrio patiekalų.
Paruošimas. Šviežius makaronus rekomenduojame virti 3-4 min. jūros sūrumo vandenyje (mūsų skoniui tai 2 litruose vandens išmaišyti maždaug 2 a. š. druskos).
Padažai. Šiems makaronams tinka dauguma padažų: pesto, veganiškas pesto, bolognese, pomidorų ir grietinėlės, pomidorų, grybų, sviesto ir šalavijo padažas.
Sudėtis. Kietagrūdžiai kvietiniai semola miltai, kietųjų kviečių miltai, kiaušiniai, vanduo.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.