Smulkūs švieži sraigteliai puikiai tinka įvairiems patiekalams. Sraigtelio forma paįvairina kasdienį meniu, puikiai tinka su daugeliu padažų. Padažas patenka į sraigtelių rieveles ir taip makaronas tampa labai sultingas. Šios formos makaronus labai rekomenduojame naudoti salotoms gaminti.
Paruošimas. Šviežius makaronus rekomenduojame virti 3-4 min. jūros sūrumo vandenyje (mūsų skoniui tai 2 litruose vandens išmaišyti maždaug 2 a. š. druskos).
Padažai. Rekomenduojame skanauti su pesto, veganiškas pesto, bolognese, pomidorų ir grietinėlės, pomidorų, grybų, sviesto ir šalavijo padažu.
Sudėtis. Kietagrūdžiai kvietiniai semola miltai, kietųjų kviečių miltai, kiaušiniai, vanduo.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.