Išvirę jie ne per minkšti, labai lengvai susisuka ant šakutės, susitvarko net ir patys mažiausieji, o parinkus tinkamą padažą, kiekvienas „pasišiaušusių“ spagečių milimetras džiugina itin sodriu skoniu. Pašiauštukai taip gerai į save įgeria padažą, jog makaronas išpamsta ir pasidaro sultingi.
Paruošimas. Šviežius spagečius rekomenduojame virti 3-4 min. jūros sūrumo vandenyje (mūsų skoniui tai 2 litruose vandens išmaišyti maždaug 2 a. š. druskos). Jei išvirtus makaronus pašildysite puode kartu su padažu, mėgausitės ypatingu makaronų ir padažo duetu.
Padažai. Su spagečiais puikiai tinka grybų, pomidorų, pomidorų ir grietinėlės, pesto, veganiškas pesto.
Sudėtis. Kietagrūdžiai kvietiniai semola miltai, kietųjų kviečių miltai, kiaušiniai, vanduo.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.