Spagečiai

1,00 2,45 

Esame įpratę matyti slidžius spagečius, nuo kurių tiesiog nubėga padažas. O mūsų švieži spagečiai (it. spaghetti) yra ypatingi. Naudodami sudėtingesnį ir brangesnį makaronų gamybos būdą, specialia bronzine forma pašiaušiame šių makaronų paviršių, todėl padažas nenubėga, kaip įprastai, o idealiai įsigeria – kiekvienas spagečių milimetras džiugina itin sodriu skoniu.

Parduodame porcijomis, todėl pirkite tiek, kiek reikia. Makaronų porcija 1 žmogui – 120 g.

Rekomenduojame kartu rinktis pomidorų ir grietinėlės, grybų, pomidorų, pesto, veganišką pesto, sviesto ir šalavijo padažą. 

________________________________________________________________

 

1,30 
1,44 
1,50 
1,00 
2,45 
2,45 
1,00 
Kategorijos: ,

Išvirę jie ne per minkšti, labai lengvai susisuka ant šakutės, susitvarko net ir patys mažiausieji, o parinkus tinkamą padažą, kiekvienas „pasišiaušusių“ spagečių milimetras džiugina itin sodriu skoniu. Pašiauštukai taip gerai į save įgeria padažą, jog makaronas išpamsta ir pasidaro sultingi.

Paruošimas. Šviežius spagečius rekomenduojame virti 3-4 min. jūros sūrumo vandenyje (mūsų skoniui tai 2 litruose vandens išmaišyti maždaug 2 a. š. druskos). Jei išvirtus makaronus pašildysite puode kartu su padažu, mėgausitės ypatingu makaronų ir padažo duetu. 

Padažai. Su spagečiais puikiai tinka grybųpomidorųpomidorų ir grietinėlės, pesto, veganiškas pesto.

Sudėtis. Kietagrūdžiai kvietiniai semola miltai, kietųjų kviečių miltai, kiaušiniai, vanduo.

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Būkite pirmas aprašęs “Spagečiai”

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Jums taip pat gali patikti…

Pirkinių krepšelis